Never Think

Idag fyller jag år!
19 hela år har det hunnit bli, och det känns faktiskt helt okej. Man får en speciel känsla i kroppen när man fyller år, en känsla som är obeskrivlig. Dagen har dock varit väldigt seg och jag slutade skolan 16.30. Fyfan.
Men imorgon blir det nog fira. Ska fira tanklös. Orkar inte tänka längre ... känns menlöst. Hoppas att det funkar.

 



Never Think- Robert Pattinson



Michael Franti & Spearhead - The Sound Of Sunshine





känslan av att känna sig behövd.



Läs och våga tro.


Just idag är jag stark




En låt att tänka lite över.

Ha en fin kväll, för det ska jag ha! :)

Kenta - Just idag är jag stark




Acceptera och gå vidare.

Har haft några riktiga skitdagar bakom mig och jag har börjat inse att livet aldrig blir som man planerar. Tillfällen och oplanerade stunder kan göra annars så "perfekta" tillfällen till att blossa upp och gå åt en helt annan riktning. Gammal kärlek kan komma tillbaka utan att man vet varken varför eller hur, lika som att en ny kärlek kan försvinna lika fort som den kom. Men att släppa taget om känslor som man under en lång tid har byggt upp är alltid svårt, även fast den aldrig blivit riktigt bekräftad. Men jag har nu bestämt mig för att nu, nu jävlar ska jag bli en sådan person som jag alltid vetat vara. Jag ska inte sitta o gnälla o grubbla över saker som jag inte kan påverka, alla människor känner olika, och att känna ömsesidigt om allt är omöjligt.
Så från och med nu tänker jag lägga allt gammalt skit bakom mig, strunta i folk som tar min energi och leker med mina känslor som om de var bubbelplast, för det klarar jag inte av.

Kärlek är svårt, livet är svårt, jag är svår. Vem bryr sig, vem fan sa att det här livet skulle vara lätt.
Jag är bara 18, snart 19 år gammal och det kommer att komma fler bakslag. Men som sagt, från och med nu så tänker jag inte bry mig. Jag kan gråta, jag kan vara arg, men i slutändan så gör inte det någon stor skillnad, förutom hur jag förhåller mig till min inställning. Vill jag, så kan jag. Så enkelt men samtidigt skitsvårt är det.
Det är bara att försöka, och går det inte så försöker jag en gång till. En annan männsika ska inte kunna påverka mitt liv så pass mycket att jag ger upp. Aldrig. Jag är för bra för det.

Det är bara att acceptera att om det var meningen att funka, så skulle det funkat, och inte blivit så här. Men nu orkar jag inte bry mig.





Det här vill jag ha. Och det är vad jag får för stunden. Får leka med tanken att han sjunger till mig, och jag sjunger till honom. Men snart så.




Ha en bra dag och le mycket!

Born to run.




It's a death trap, it's a suicide rap
We gotta get out while we're young
Cause tramps like us, baby we were born to run.



Bruce Springsteen - Born To Run


Everyday rainbow

Har startat upp en ny blogg, igen. Kan inte riktigt bestämma mig hur jag ska ha det, men nu fick jag en idé idag igen, och så tänkte jag bara wattaheck liksom, vad har jag att förlora.

Det här kommer att vara en jävlaranamma positiv fläkt rakt i ditt annsikte. Vill framför allt lägga ut massor med bra och positiv musik, men även fullt med inspirerande bilder - sån som gör mig, och förhoppningsvis er andra glada.
Jag ska nu ner o fixa lite te, är så jedrans förkyld, men ja slänger in en liten låt mitt i allting också

Enjooy


Mumm-ra - She's Got You High


RSS 2.0